Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. dönem 1. yazılı sınavlarımız 25 Mart 2024 Pazartesi günü itibariyle başlıyor. Yazılı sınavlarımız 05 Nisan 2024 Cuma günü tamamlanacak.

Yapacak olduğumuz sınavlarda bütün öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

Haftalık ders programımız güncellenmiştir. 18/03/2024 tarihinden itibaren uygulanacak olan programımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Şbt

Öğretmenlerimiz sorumluluk sınavlarında kullanabilecekleri güncel matbu evraklara aşağıdaki linklerden ulaşabilirler.

Ock

05 Şubat 2024 tarihinden itibaren uygulanacak olan ders programımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. dönem 2. yazılı sınavlarımız 27 Aralık 2023 Çarşamba günü Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 9. sınıflara yönelik olarak uygulanacak Türk Dili ve Edebiyatı ile Matematik derslerinin sınavları ile başlıyor.

Diğer derslerin sınavlarını 2 Ocak 2024 Salı gününden itibaren belirlenmiş olan takvim doğrultusunda gerçekleştirileceğiz. Yazılı sınavlarımız 11 Ocak 2024 Perşembe günü tamamlanacak.

Yapacak olduğumuz sınavlarda bütün öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz.

Ara

01 Ocak 2024 tarihinden itibaren uygulanacak olan ders programımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Bu süreçte uygulanacak olan sınav programımızda herhangi bir değişiklik olmayacak, daha önce ilan edilen takvim doğrultusunda yazılı sınavlarımız gerçekleştirilecektir.

Kas

HEDEF YKS 2024 faaliyetlerimiz doğrultusunda hazırladığımız afişlerimizi okulumuz sosyal medya hesaplarında ve okul web sayfasında paylaşarak öğrencilerimizi bilgilendirdik.

Başarıları için bütün imkanlarımızı seferber etmeye devam ediyoruz.

Eyl

Atölyemiz en fazla 14 kişiden oluşacağından dolayı öğrenci seçmesi yapılacaktır. Atölyemizde temel kodlama eğitiminden başlanılarak Arduino Geliştirme Kartı, Mbot ve Codey Rocky robotları üzerinden robotik çalışmaları yapılacaktır.

25 Eylül Pazartesi 15.45 'de kayıtlar alınacak olup , kayıt yaptıracakların bizzat kendisinin gelmesi gerekmektedir.

Aşağıdaki linke tıklayarak ön kayıt formunu doldurmanız gerekmektedir.

Bilgi ve iletişim Bilişim Tek. Öğrt. Şule BARAN BİNGÖL'e başvurabilirsiniz.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. dönem 1. yazılı sınavlarımız 31 Ekim 2023 Salı günü itibariyle başlıyor. Yazılı sınavlarımız 10 Kasım 2023 Cuma günü tamamlanacak.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı, Haziran dönemi sorumluluk sınavları 12/09/2023 Salı günü başlayıp, 18/09/2023 Pazartesi günü sona erecek.

10-11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz ile beklemeli konumdaki öğrencilerimizin önceki sınıflardan sorumlu bulundukları derslerin sınavlarına, sınav takvimine göre girmeleri gerekmektedir.

Ağu

Okulumuz bünyesinde gerçekleştirilecek sorumluluk sınavlarında öğretmenlerimiz tarafından kullanılabilecek evraklar linkte sunulmuştur.

Ara

Eğitim Öğretimin en önemli parçalarından birini oluşturan velilerimiz ile bir araya geliyoruz.

Veli toplantılarımız, ekte sunulan görsellerde belirtilen tarih ve saatte, sınıf öğretmenlerimiz tarafından ZOOM üzerinden başlatılacaktır.

Velilerimize, tolantıdan bir gün önce, sınıf rehber öğretmenlerimizin ID ve şifreleri, okul mesaj sistemi üzerinden iletilecektir. Velilerimiz, kendilerine iletilen ID ve şifre ile toplantıya iştirak edebilecektir.