Manavgat Anadolu İmam-Hatip Lisesi

A.Pazarcı Mah. 1007 Sokak No1 MANAVGAT
Vizyon
BİZ MANAVGAT ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ OLARAK; Atatürk ilkelerinin ışığında, milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı, aydın fikirli, çağdaş düşünceli, sorumluluk duygusu gelişmiş, milletimizin kültürünü tanıyan, demokratik düşünceye, insan hak ve hürriyetlerine, evrensel ve milli ahlaka saygıya dayanan, yaşayan dünya dinlerini objektif olarak yorumlayan, milletimizin din konusunda bilgilendirilmesine katkıda bulunacak bireyler yetiştirmek için varız.
Misyon
Türk islam kültürünün binlerce yıllık mirasını değerlendirebilen, şu anda yaşadığımız 21. asrı doğru yorumlayan, bu çağda meydana gelebilecek ve halen problem olarak görülen konulara çözüm üretebilen bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Kalorifer ve Klima
Yabancı Dil
Okulumuzda İngilizce ve Arapça zorunlu dersler olarak okutulmakta, yanı sıra seçmeli 2. yabancı dil kapsamında Almanca eğitimi verilmektedir.
Şehir İçi dolmuşlar, Özel ve Ticari araçlar
A.Pazarcı Mah. 1007 Sokak No1 MANAVGAT/ANTALYA