ANTALYA / MANAVGAT - Manavgat Anadolu İmam-Hatip Lisesi

Akademik Takip Komisyonu Toplantımızı Gerçekleştirdik

19 Ekim 2023 Perşembe günü Hedef YKS kapsamında Akademik Takip Komisyonu üyesi öğretmenlerimiz ile toplantımızı gerçekleştirdik. Proje koordinatörümüz Hacer SARI komisyona sunum yaparak bilgilendirmede bulundu.

Öğrencilerimizi tek tek ele alarak deneme sınavlarımızın analizlerini yaptık, eksik oldukları noktaları tespit ettik, başarıyı artırmak için yapılması gerekenler konusunda fikir alış verişinde bulunduk.

Toplantımızda, kariyer günleri kapsamında, okulumuza davet edilmesi planlanan kişiler belirlendi.

Okul Müdürümüz Turan ASLAN, her zümrenin deneme sınavlarını değerlendirerek bir rapor oluşturmasının faydalı olacağını ifade etti. Okul Müdürümüz, DYK kapsamında görev alan, öğrencilerimize rehberlik yapan her bir öğretmenimize kıymetli katkıları için teşekkürlerini dile getirdi.

10-11-202310-11-202310-11-2023

Yayın: 10.11.2023 - Güncelleme: 10.11.2023 16:44 - Görüntülenme: 115